background image
 
 
 • Ingenieurs
  Ingenieurs

  Ingenieur? Leg mee de basis voor een leefbare toekomst! In een commerciële, proces- en projectgerichte omgeving, of binnen productie en onderhoud. Blijf groeien in je rol als specialist, manager of projectleider.

 • Scheikundigen
  Scheikundigen

  Voel de chemie tussen jou en Indaver. Innoveer mee als scheikundige in het labo, bij productie, in een commerciële binnen- of buitendienst. Of ga voor kwaliteit, veiligheid en milieu.

 • Productie & Onderhoud
  Productie & Onderhoud

  Technisch aangelegd? Goed zo! Werk mee aan de optimalisatie van het productieproces en onze installaties. Ga ervoor als procesoperator, technieker, planner of teamleider.

 • Ondersteunende diensten
  Ondersteunende diensten

  Wil jij meewerken aan duurzaam afvalbeheer vanuit een van onze ondersteunende diensten? Ontdek de uitdagingen bij onder meer onze klantendienst, logistiek, IT of de financiële afdeling.

Kies jouw domein

Dit zijn jouw toekomstige collega’s

Benieuwd hoe het er bij Indaver écht aan toe gaat? Kijk naar de getuigenissen van Geert, Dirk, Eric en Veerle. Zij vertellen je hoe ze hun job hier beleven.

Werken bij Indaver: connected by innovation

Bij Indaver staan we allemaal voor dezelfde uitdaging: de toekomst leefbaar houden. Dat doen we door voortdurend te innoveren en nieuwe oplossingen te bedenken voor duurzaam afvalbeheer. En door blijvend te investeren in intelligente afvalbeheersystemen en innovatieve verwerkingsinstallaties. Met resultaat: onze passie voor innovatie heeft van Indaver een toonaangevende Europese speler gemaakt.

We blijven ook morgen investeren in duurzaam afvalbeheer én in de ontwikkeling van al onze medewerkers. We steken ook veel energie in een gezonde work/life balans. Want zo kunnen we samen blijven innoveren.

Meer over Indaver als werkgever

Volg ons: