background image
 
 
 • Productie / Techniek
  Productie / Techniek

  Technisch aangelegd? Goed zo! Werk mee aan de optimalisatie van het productieproces en onze installaties. We zoeken operators, technisch medewerkers of specialisten.

 • Logistiek
  Logistiek

  Wil je werken in de logistiek en wil je meewerken aan duurzaam afvalbeheer? Kies dan voor een functie als chauffeur of chauffeur / belader.

 • Staf / Management
  Staf / Management

  Help mee om de basis te leggen voor een leefbare toekomst! In een commerciële, proces- en projectgerichte omgeving kan je groeien in een rol als teamleider, manager of stafmedewerker.

 • Administratie
  Administratie

  Wil jij werken aan duurzaam afvalbeheer vanuit een van onze administratieve diensten? Ontdek de uitdagingen bij onder andere onze klantenservice, IT, HR, secretariaat of de financiële afdeling.

Kies jouw domein

Dit zijn jouw toekomstige collega’s

Benieuwd hoe het er bij Indaver écht aan toe gaat? Luister naar de verhalen van Sander, Dominique en Timothy. Zij vertellen je graag meer over hun werk bij Indaver.

Werken bij Indaver: connected by innovation

Bij Indaver staan we allemaal voor dezelfde uitdaging: de toekomst leefbaar houden. Dat doen we door voortdurend te innoveren en nieuwe oplossingen te bedenken voor duurzaam afvalbeheer. En door blijvend te investeren in intelligente afvalbeheerssystemen en vernieuwende verwerkingsinstallaties. Met resultaat: onze passie voor innovatie heeft van Indaver een toonaangevende Europese speler gemaakt.

We blijven ook morgen investeren in duurzaam afvalbeheer én in de ontwikkeling van al onze medewerkers. We steken veel energie in een gezonde balans tussen werk en privé voor onze medewerkers. Want zo kunnen we samen blijven innoveren.

Meer over Indaver als werkgever

Follow us: